Vacatures

Vacature zaterdag medewerker – 7,5 uur

Wij zoeken voor de zaterdag een leuke spontane collega die ons van 09.30 uur tot 17.00 uur wil komen ondersteunen! Jouw taken zullen natuurlijk bestaan uit het adviseren en helpen van klanten, maar ook nieuwe voorraad uitpakken en prijzen, producten aanvullen en indien nodig het netjes houden en inrichten van de winkel.

Wij zoeken bij voorkeur iemand die flexibel inzetbaar is. Zaterdag wordt de vaste dag, echter zou het kunnen voorkomen dat er tijdens vakanties, drukke dagen, inkoopmaanden en ziekte extra inzet nodig is.

Ervaring is een pré, maar belangrijker vinden wij dat je past bij het team én de uitstraling van de winkel.

Heb je interesse? Mail dan jouw motivatie naar info@minienme.nl en misschien zien wij elkaar snel!Vacature Winkelmedewerker – 15 uur


Werken bij de leukste zwangerschaps- en kinderkleding winkel van Woerden en omstreken?! Wegens uitbreiding van ons team en onze openingstijden zoeken wij voor dinsdag (eventueel is een andere dag mogelijk) en zaterdag een leuke spontane collega.

Jouw taken zullen natuurlijk bestaan uit het adviseren en helpen van klanten, maar ook nieuwe voorraad uitpakken en prijzen, producten aanvullen en indien nodig het netjes houden en inrichten van de winkel.

Wij zoeken bij voorkeur iemand die:
- Flexibel inzetbaar is. Dinsdag en zaterdag worden de vaste dagen (voor de dinsdag is eventueel een andere dag mogelijk), echter zou het kunnen voorkomen dat er tijdens vakanties, drukke dagen, inkoopmaanden en ziekte extra inzet nodig is.
- Zelfstandig kan werken.
- Servicegericht is en het leuk vindt om klanten te adviseren.
- Ervaring is een pré, maar belangrijker vinden wij dat je past bij het team én de uitstraling van de winkel.

Wat bieden wij:
- Korting op de collecties.
- Een marktconform salaris.
- Werken in een gezellig team.

Heb je interesse? Mail dan jouw motivatie naar info@minienme.nl en misschien zien wij elkaar snel!