Betalen, verzenden & retouren

Betalen

Je kunt betalen d.m.v. iDEAL en CreditCard. Wij streven ernaar de bestelling binnen 2 werkdagen te versturen na ontvangst van de betaling.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 75,- worden er, binnen Nederland geen handelings- en verzendkosten berekend. Overige handelings- en verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95 bij bestellingen minder dan € 75,-. Voor onze Belgische klanten is dit € 7,50 bij een bestelling minder dan € 75,-. Voor buitenlandse bestellingen (anders dan België) kun je contact met ons opnemen. 

Levertermijn

Wij streven ernaar de bestellingen binnen 2 werkdagen te versturen. Mocht je spoed hebben met je bestelling, stuur dan een mail naar info@minienme.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Ivm aangepaste openingstijden, zullen de bestellingen de eerst volgende openingsdag weer verzonden worden.

Bezorgen

Je kunt zelf kiezen waar je de bestelling wilt laten bezorgen. Dit is ideaal als je een cadeau hebt gekocht bijvoorbeeld.

Afhalen

Je kunt ook kiezen om je bestelling zelf op te halen in Woerden. Er worden uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht. Kies bij verzenden voor 'ophalen'. Wij zullen contact opnemen zodra je bestelling klaar hangt. Niet betaalde bestellingen houden wij max. 7 dagen apart.

Retourneren

Mocht je aankoop niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je deze binnen 14 dagen retour sturen in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje. Stuur bij je retourzending het retourfomulier mee. Zonder retourformulier kunnen wij de retour niet in behandeling nemen. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper. Je kunt het artikel met het retourformulier sturen naar Mini & Me, Voorstraat 11, 3441 CB Woerden.