Wie zijn wij?

Mini & Me | Voor trendy positiekleding en hippe kinderkleding!

Ik ben Britta Branger-Threels eigenaar van Mini & Me. Moeder van zoons Fijs (2014) en Maes (2017). Geboren, getogen én nog steeds wonend in Woerden. 
De deuren van Mini & Me gingen open in januari 2014 in het centrum van Woerden. Een winkel voor zwangerschapskleding, babykleding en cadeautjes bedacht door Judith en Femke.

Tijdens mijn eigen zwangerschappen heb ik altijd met veel plezier bij Mini & Me geshopt. De keuze in leuke en betaalbare positiekleding is niet groot, maar bij Mini & Me hebben ze daar verandering in gebracht. Leuke kleding, maar dan in de stijl die bij jou past (simpel casual, denim). Ook toen mijn jongens groter werden zijn er vaak nieuwe garderobes aangeschaft bij Mini & Me. Want ook bij de baby- en kinderkleding zijn erg leuke en duurzame merken te vinden.

Voor mij is het altijd een grote droom geweest om een soort gelijke winkel als Mini & Me te beginnen, maar de middelen waren helaas niet aanwezig. Na een carriereswitch richting de interieurstyling, kwam de grote uitdaging van het overnemen van Mini & Me in 2020 alsnog op mijn pad en ben ik er vol voor gegaan. Wel met het toevoegen van kinderkamerinrichting, want je moet altijd proberen bij jezelf te blijven, toch?