Supermom groene voedingsjurk

OmschrijvingArtikelnummer: s1037

Niet alleen tijdens je zwangerschap is dit een van de favoriete jurkjes, ook na de bevalling is 'ie fijn om te dragen. Hij is namelijk zo gemaakt dat je heel makkelijk borstvoeding kunt geven, je schuift de stof zo omhoog. Handig! De overslag is niet alleen praktisch maar ook erg stijlvol. En wat denk je van die leuke knoopjes op de rok. Een ding is zeker: deze jurk wil je hebben! Deze bodyconjurk heeft lange mouwen en valt tot op de knie.

Wanneer je voor deze jurk gaat, kies dan voor dezelfde maat als voor je zwangerschap. Ons model is 178 cm en draagt maat S.

65% Polyester / 35% Viscose

Let op: artikelen met 70% korting of meer kunnen niet retour! Artikelen afgeprijsd met een lager kortingspercentage wel. 

noppies-groene-Jurk+Buttons-voorkant - kopie (2)noppies-groene-Jurk+Buttons-zijkant - kopie (2)noppies-groene-Jurk+Buttons-achterkant - kopienoppies-model in-groene-Jurk+Buttons-voorkant - kopienoppies-model in-groene-Jurk+Buttons-zijkant - kopienoppies-model in-groene-Jurk+Buttons-achterkant - kopienoppies-model in-groene-Jurk+Buttons-detail - kopie

Gerelateerde producten