Mini & Me activiteiten

1 juni Graskaasdag 2019
Juni 2019
1 Juni is het zover en dan wordt de 1e Graskaas weer geveild in Woerden.
Op deze dag worden er diverse activeiten georganiseerd. Oa een vrijmarkt, Mini & Me heeft een kraam voor de deur met ontzettend leuke aanbiedingen! Lees hier meer wat er nog meer te doen is in Woerden deze dag.

 

Nieuwstraat / Voostraat 2019
December 2018
Op 29 december sluiten wij onze deuren op de Nieuwstraat,
dan gaan we hard aan de slag om op 5 januari onze deuren weer te openen op de Voorstraat 11 in Woerden.
Deze dag zullen we extra feestelijk maken. Kom je ook?

 

 

Woerdense Koeiemart 2018
oktober 2018
Op woensdag 24 oktober is het weer zover de Woerdense Koeiemart. Ook Mini & Me gaat er weer een gezellige dag van maken. Op deze dag zullen we een outlet kraam hebben en in de winkel diverse leuke acties. Lees hier voor meer informatie en houd onze social media in de gaten.

 

Wij gaan verhuizen!!
augustus 2018
BIG NEWS: We gaan verhuizen. Per januari 2019 vind je ons op de Voorstraat 11 in Woerden. Bijna 3x zoveel ruimte betekent natuurlijk meer toffe merken! En in een nieuw concept, maar uiteraard met dezelfde gezelligheid! Hou onze social media kanalen in de gaten, leuke nieuwe ontwikkelingen zullen we zeker posten!

 

 

Judith & Femke uitgeroepen tot powervrouwen
april 2018
Het online regionale platform 'in de buurt' heeft een rubriek "Power vrouwen van Woerden'. Na de eerste bekendmaktng kregen ze veel reacties waarom wij er niet erbij zaten, maar Jurgen had ons al op zijn lijstje staan en kunnen we met trots zeggen dat we Power vrouwen zijn. Lees hier het hele interview.

 

Mini & Me 4 jaar!!!
januari 2018
Hiep Hiep Hoera! Er is er eentje jarig...

 

Winterfair Woerden
8 - 9 december 2017
Lees meer..