Mini & Me
voor trendy positiekleding en hippe kinderkleding!

Ons achtergrondverhaal

Mini & Me werd in 2012 aan de keukentafel bedacht door ons (Judith en Femke). In eerste instantie was het de bedoeling om een aantal jaar een webshop voor zwangerschapskleding, babykleding en cadeautjes te runnen. Toen de online shop nog geen half jaar live was, kregen we een enorm goed aanbod voor een stenen winkel. Die kans hebben we met beide handen aangepakt en in januari 2014 opende we onze deuren in het centrum van Woerden.

 

Judith van den Dijssel

Moeder van zoon Sem (2006) en dochter Babet (2012), wonend in Woerden.

Tijdens mijn eigen zwangerschappen vond ik de keuze in betaalbare en leuke positiekleding ontzettend treurig. Er was in mijn omgeving nergens de stijl kleding (simpel casual, denim) te krijgen die bij mij paste. Na een gesprek met Femke tijdens een verjaardag van een wederzijdse vriendin werd ik super enthousiast van Femke haar droom. Tja en toen is het Mini & Me balletje gaan rollen. 
 Volg Judith op Instagram: minienme_judith

 

Femke Gerla
Moeder van 2 dochters Vie (2011) en Kate (2017), wonend in Woerden.

Voor mijn studie Detailhandel (2005) heb een ondernemersplan geschreven voor een winkel met positiekleding. Ik vond het heel fascinerend om te zien dat je lichaam veranderd, die dikke buik en dat vrouwen er verschrikkelijk uitzagen tijdens hun zwangerschap. Door dit plan kwam ik erachter dat de vraag heel groot was en aanbod zeer klein. Helaas geen middelen om mijn plan daadwerkelijk op te zetten. Zo zijn er vele jaren verstreken, maar mijn droom is gebleven. Tussendoor alles blijven volgen. Totdat ik met Judith ik gesprek kwam en we het plan konden verwezenlijken.

We delen de passie van ondernemen op een adviserende manier. Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam, je voelt je niet al te best, dan wil je er toch goed uit blijven zien?
 Volg Femke op Instagram: minienme_femke