Noppies zwarte pantalon Renee

OmschrijvingArtikelnummer: 90608 zwart

Met deze broek Renee van Noppies hoef je niet te kiezen tussen stijl en comfort. Het ontwerp is speciaal ontwikkeld om het je zo fijn mogelijk te maken tijdens je zwangerschap. De basic essential voelt superzacht aan, heeft een subtiele glans en is voorzien van een flinke dosis stretch. De zachte band valt mooi over je steeds meer zichtbaar wordende buik en biedt zodoende extra steun én support. Verder is het ontwerp voorzien van een elastische tailleband met verstelbare vetersluiting, zodat je de broek tijdens alle fases van je zwangerschap kunt dragen. Kies voor de grijsgroene of zwarte variant.

Wanneer je deze broek aanschaft, kies dan voor dezelfde maat als voor je zwangerschap. Ons model is 178 cm en draagt maat S.

66% Viscose / 29% Polyamide / 5% Elastomeer

noppies-zwarte-Casual+broek+Renee-voorkantnoppies-zwarte-Casual+broek+Renee-zijkantnoppies-zwarte-Casual+broek+Renee-achterkantnoppies-model in-zwarte-Casual+broek+Renee-voorkant-1noppies-model in-zwarte-Casual+broek+Renee-zijkantnoppies-model in-zwarte-Casual+broek+Renee-achterkant

Gerelateerde producten