Logder Hopper Newborn slaapzakje Bali/Iced

OmschrijvingArtikelnummer: HPCTH6001 Bali/Iced

Unieke slaapzak voor pasgeboren baby’s van Lodger gemaakt van heerlijk zacht en soepel hydrofiel katoen. De combinatie van een slaapzak, trappelzakje en pyjama is direct vanaf de geboorte te gebruiken. De gebreide structuur van het hydrofiele katoen maakt de slaapzak absorberend en lekker luchtig.

Gezonde nachtrust voor jouw baby

Door de perfecte pasvorm rond de hals, borst en armen én het zachte katoen, is de slaapzak zeer comfortabel voor jouw pasgeboren baby. Doordat hij mooi aansluit is het slaapzakje extra veilig in gebruik. Zo slapen mama en papa ook beter.

Babyslaapzak met krabwantjes

De handige krabwantjes die aan het uiteinde van de mouwen zitten, voorkomen dat jouw baby zich met zijn scherpe nageltjes krabt en houden daarnaast de handjes lekker warm. Echt een slimme vondst! De onderkant van de trappelzak sluit met een koord en maakt het verschonen van luiers extra gemakkelijk. 

  • Veilig slapen door goed aansluitende arm- en halsopeningen
  • Sluit met een koord aan de onderkant, makkelijk bij het verschonen van luiers.
  • De krabwantjes aan het einde van de mouwen voorkomen dat je baby zichzelf krabt.
  • 0,5 TOG
  • Ademende stof, vermindert de kans op oververhitting

Te gebruiken van 0 tot ongeveer 4 maanden

Lodger_hopper_newborn_baby_slaapzak_kruisjes_bali-iced_moodLodger_hopper_newborn_baby_slaapzak_kruisjes_bali-iced_krabwantjesLodger_hopper_newborn_baby_slaapzak_kruisjes_bali-iced_achterkantLodger_hopper_newborn_baby_slaapzak_kruisjes_bali-iced-1

Gerelateerde producten