Lodger roze winterslaapzak Hopper Plush

OmschrijvingArtikelnummer: winterslaapzak solid plush

De winterslaapzak van Lodger heeft 2,3 TOG  en is gevoerd, daardoor heerlijk zacht en warm voor ieder seizoen. Doordat de Hopper afritsbare mouwen heeft is de babyslaapzak ideaal om te gebruiken in het voorjaar en najaar. De trappelzak heeft een perfecte pasvorm waardoor je baby niet wegzakt in de slaapzak maar nog wel lekker vrij kan bewegen.

Deze babyslaapzak is gemakkelijk te gebruiken in de wandelwagen of autostoel. Door de rits met drie sluiters kan je namelijk openingen maken voor de gordels. Ideaal om je kindje direct vanuit de autostoel in bed te leggen. De deelbare rits kan tot de achterkant open waardoor het heel gemakkelijk is om de luier te verschonen. 

De kleinste maat 50/62 heeft krabwantjes die ervoor zorgen dat jouw newborn zichzelf niet open krabt. Verkrijgbaar 6 mooie 6 kleuren.  

  • Uniek ontworpen deelbare rits met 3 sluiters voor eenvoudig gebruik in alle autostoelen
  • Verschonen gaat gemakkelijk doordat de rits doorloopt naar de achterzijde
  • Veilig slapen door goed aansluitende arm- en halsopeningen
  • De kleinste maat 50/62 heeft krabwantjes aan het einde van de mouwen
  • 3 TOG

Let op! Prijzen variëren per maat
50 – 62 € 44.90
68 – 80 € 49.90
86 – 98 € 54.90

Lodger_roze_winterslaapzak_Hopper_ocean_solid_Plush-1Lodger_roze_winterslaapzak_Hopper_ocean_solid_Plush_afritsbare mouwenLodger_roze_winterslaapzak_Hopper_ocean_solid_Plush_sfeerLodger_roze_winterslaapzak_Hopper_ocean_solid_Plush_krabwantenLodger_roze_winterslaapzak_Hopper_ocean_solid_Plush_in de autostoelLodger_roze_winterslaapzak_Hopper_ocean_solid_Plush_detailLodger_roze_winterslaapzak_Hopper_ocean_solid_Plush_deelbare ritsenLodger_roze_winterslaapzak_Hopper_ocean_solid_Plush_achterkant

Gerelateerde producten