Lodger mint winterslaapzak Hopper Feather

OmschrijvingArtikelnummer: winterslaapzak solid Feather

De winterslaapzak van Lodger heeft 2,3 TOG  en is gevoerd, daardoor heerlijk zacht en warm voor ieder seizoen. Doordat de Hopper afritsbare mouwen heeft is de babyslaapzak ideaal om te gebruiken in het voorjaar en najaar. De trappelzak heeft een perfecte pasvorm waardoor je baby niet wegzakt in de slaapzak maar nog wel lekker vrij kan bewegen.

Deze babyslaapzak is gemakkelijk te gebruiken in de wandelwagen of autostoel. Door de rits met drie sluiters kan je namelijk openingen maken voor de gordels. Ideaal om je kindje direct vanuit de autostoel in bed te leggen. De deelbare rits kan tot de achterkant open waardoor het heel gemakkelijk is om de luier te verschonen. 

De kleinste maat 50/62 heeft krabwantjes die ervoor zorgen dat jouw newborn zichzelf niet open krabt. Verkrijgbaar 6 mooie 6 kleuren.  

  • Uniek ontworpen deelbare rits met 3 sluiters voor eenvoudig gebruik in alle autostoelen
  • Verschonen gaat gemakkelijk doordat de rits doorloopt naar de achterzijde
  • Veilig slapen door goed aansluitende arm- en halsopeningen
  • De kleinste maat 50/62 heeft krabwantjes aan het einde van de mouwen
  • 3 TOG

Let op! Prijzen variëren per maat
50 – 62 € 44.90
68 – 80 € 49.90
86 – 98 € 54.90

Lodger_mint_winterslaapzak_Hopper_feather-1Lodger_mint_winterslaapzak_Hopper_feather_afritsbare mouwenLodger_mint_winterslaapzak_Hopper_feather_in autostoelLodger_mint_winterslaapzak_Hopper_feather_detailLodger_mint_winterslaapzak_Hopper_feather_deelbare ritsLodger_mint_winterslaapzak_Hopper_feather_achterkant

Gerelateerde producten