Lodger blauwe winterslaapzak Hopper Ocean

OmschrijvingArtikelnummer: slaapzak Botanimal ocean

Slaapzak voor baby's met afritsbare mouwen

De babyslaapzak met 2,3 TOG is gevoerd en daardoor heerlijk zacht en warm voor ieder seizoen. Doordat de Hopper afritsbare mouwen heeft is de babyslaapzak ideaal om te gebruiken in het voorjaar en najaar. De trappelzak heeft een perfecte pasvorm waardoor je baby niet wegzakt in de slaapzak maar wel nog lekker vrij kan bewegen.

Babyslaapzak voor in de autostoel

Deze babyslaapzak is gemakkelijk te gebruiken in de wandelwagen of autostoel. Door de rits met drie sluiters kan je namelijk openingen maken voor de gordels. Ideaal om je kindje direct vanuit de autostoel in bed te leggen. De deelbare rits kan tot de achterkant open waardoor het heel gemakkelijk is om de luier te verschonen. 

De kleinste maat 50/62 heeft krabwantjes die ervoor zorgen dat jouw newborn zichzelf niet open krabt. Verkrijgbaar in mooie 'Botanimal' prints.

  • Uniek ontworpen deelbare rits met 3 sluiters voor eenvoudig gebruik in alle autostoelen
  • Verschonen gaat gemakkelijk doordat de rits doorloopt naar de achterzijde
  • Veilig slapen door goed aansluitende arm- en halsopeningen
  • De kleinste maat 50/62 heeft krabwantjes aan het einde van de mouwen
  • 2.3 TOG
Lodger-winterslaapzak-Hopper-Botanimal-blauw-ocean-voorkant-1Lodger-winterslaapzak-Hopper-Botanimal-blauw-ocean-achterkantLodger-winterslaapzak-Hopper-Botanimal-blauw-ocean-voorkant-zonder-mouwenLodger-winterslaapzak-Hopper-Botanimal-blauw-ocean-rits-detailLodger-winterslaapzak-Hopper-Botanimal-blauw-ocean-mouw-detailLodger-baby-in-winterslaapzak-Hopper-Botanimal-blauw-ocean-maxicosi

Gerelateerde producten