Lodger zomerslaapzak Hopper Sprinkle Ivory

OmschrijvingArtikelnummer: HPCTH6002 Ivory

Voor warme dagen in de zomer is de hydrofiele katoenen babyslaapzak van Lodger een must-have om je baby lekker te laten slapen. Door de open structuur van het gebreide katoen is de Hopper ademend, absorberend en ook nog eens superzacht. De 0,5 TOG waarde geeft aan dat de baby slaapzak niet te warm is in de zomer.

De baby slaapzak sluit goed aan bij de hals en armen waardoor je baby niet wegzakt en daardoor veilig en comfortabel slaapt. Dit zal zorgen voor een goede nachtrust voor je baby én jezelf.

De katoenen babyslaapzak is gemakkelijk aan te trekken door de flexibele stof. De rits kan helemaal open tot aan de achterkant; geen gedoe meer met het verschonen van de luier.

Bij koelere nachten kan de hydrofiele slaapzak prima gedragen worden met een romper of babypyjama. De zomerslaapzakken van Lodger met een printje zijn leuk te combineren met onze effen of geprinte rompertjes!

  • Comfortabel: Gebreid en daarom ultiem zacht en soepel
  • Praktisch: rits opent tot onderaan wat het verschonen vergemakkelijkt
  • 0,5 TOG
  • Ademende stof, vermindert de kans op oververhitting

De zomerslaapzakken van Lodger zijn leuk te combineren met de overige collectie van Lodger

Let op! Prijzen verschillen per maat
50 – 62 € 27.90
68 – 80 € 29.90
86 – 98 € 34.90

Lodger_zomerslaapzak_hydrofiel_ivory_beige_off white_sprinkle_mood-1Lodger_zomerslaapzak_hydrofiel_ivory_beige_off white_sprinkle_closeLodger_zomerslaapzak_hydrofiel_ivory_beige_off white_sprinkle_achterkantLodger_zomerslaapzak_hydrofiel_ivory_beige_off white_sprinkle-1

Gerelateerde producten