Lodger witte winterslaapzak Hopper Ivory

OmschrijvingArtikelnummer: slaapzak botanimal ivory

De winterslaapzak van Lodger heeft 2,3 TOG  en is gevoerd, daardoor heerlijk zacht en warm voor ieder seizoen. Doordat de Hopper afritsbare mouwen heeft is de babyslaapzak ideaal om te gebruiken in het voorjaar en najaar. De trappelzak heeft een perfecte pasvorm waardoor je baby niet wegzakt in de slaapzak maar nog wel lekker vrij kan bewegen.

Deze babyslaapzak is gemakkelijk te gebruiken in de wandelwagen of autostoel. Door de rits met drie sluiters kan je namelijk openingen maken voor de gordels. Ideaal om je kindje direct vanuit de autostoel in bed te leggen. De deelbare rits kan tot de achterkant open waardoor het heel gemakkelijk is om de luier te verschonen. 

De kleinste maat 50/62 heeft krabwantjes die ervoor zorgen dat jouw newborn zichzelf niet open krabt. Verkrijgbaar in mooie 'Botanimal' prints in 6 kleuren.  

  • Uniek ontworpen deelbare rits met 3 sluiters voor eenvoudig gebruik in alle autostoelen
  • Verschonen gaat gemakkelijk doordat de rits doorloopt naar de achterzijde
  • Veilig slapen door goed aansluitende arm- en halsopeningen
  • De kleinste maat 50/62 heeft krabwantjes aan het einde van de mouwen
  • 3 TOG

Let op! Prijzen variëren per maat
50 – 62 € 49.90
68 – 80 € 54.90
86 – 98 € 59.90

Lodger_witte_winterslaapzak_hopper_botanimal_ivory-1Lodger_witte_winterslaapzak_hopper_botanimal_ivory_afritsbare mouwenLodger_witte_winterslaapzak_hopper_botanimal_ivory_ritsenLodger_witte_winterslaapzak_hopper_botanimal_ivory_in autostoelLodger_witte_winterslaapzak_hopper_botanimal_ivory_moodLodger_witte_winterslaapzak_hopper_botanimal_ivory_achterkant

Gerelateerde producten